CPC Computers
Diensten

Online Backup

Altijd verzekerd van uw back-up zonder zorgen

Wilt u verzekerd zijn dat uw data nooit verloren gaat? Wilt u niet hoeven nadenken om een back-up te draaien? Wilt u snel weer toegang tot uw bestanden?

De back-up oplossingen van CPC Computers reduceren uw risico’s, besparen geld en maken uw leven makkelijker.

Acronis Back-up

CPC Computers maakt gebruik van Acronis CyberProtect Back-up, deze is de leider in cloud-to-cloud backup en recovery oplossingen voor software-as-a-service applicaties inclusief Office 365, Google Workspace.

Waarom back-uppen van Office 365 of Google Workplace?

Risico’s voor data verlies zijn overal, elke organisatie is tegenwoordig namelijk afhankelijk van ICT systemen, applicaties en digitale informatie. Het herstellen van deze data moet snel en gemakkelijk kunnen.

Oorzaken kunnen zijn:

  • Verwijderde accounts van oude gebruikers
  • Data die door een eind gebruiker of admin verwijderd wordt
  • Ransomware aanvallen

Er is een breed verspreide misvatting over dat data gecreëerd en opgeslagen in de Cloud niet geback-upt hoeft te worden. Microsoft en Google werken namelijk met een gedeeld model waarbij zij verantwoordelijk zijn voor de infrastructuur en u zelf voor de data. Ook bij het verwijderen van gebruikers kunt u deze data niet lang herstellen, waardoor bestanden of data snel verloren gaan.

Als data verwijderd wordt of gecorrumpeerd is loopt u als organisatie tegen de volgende drie problemen aan: verloren data, verloren tijd en verloren geld.

Deze website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics | ┬ęCopyright 2021 CPC Computers | Website Pyramid-IT