CPC Computers
Bescherm uw zakelijke omgeving en data tegen cyberaanvallen en virussen

Wilt u beveiligd zijn tegen cyberaanvallen? Heeft u behoefte aan goede anti-virus software waar u niet naar om hoeft te kijken? Wilt u niet ten prooi komen aan ransomware gijzelingen?

Het beschermen van apparatuur en data tegen cyberaanvallen wordt steeds belangrijker. Aanvallen worden steeds frequenter en professioneler. Er worden grote sommen losgeld betaald om de data van een gegijzeld systeem weer vrij te geven.

De door CPC Computers gebruikte endpoint security oplossing van Acronis en Bitdefender voorkomen dat u het slachtoffer wordt van cyber aanvallen.

 

De endpoint security oplossing van CPC Computers

Wij zorgen er voor dat de endpoint security oplossing van Bitdefender op al uw apparatuur geïnstalleerd en onderhouden wordt zodat er steeds een optimale beveiliging van kracht is.

U heeft hier geen omkijken meer naar. Uiteraard kunt u een overzicht van ons krijgen van de aanvallen die verijdeld zijn.

Uw organisatie zal volledig beveiligd zijn en werkt volledig vanuit de cloud waardoor met instant deployment uw omgeving vanuit de browser makkelijk up-to-date gehouden wordt.Bitdefender GravityZone


Bitdefender GravityZone biedt beveiliging services voor kleine en middelgrote bedrijven om hen te beschermen tegen cyberaanvallen. Geheel te managen vanuit de cloud, waardoor een investering in hardware niet nodig is.

Beste bescherming. Beste performance.
Onafhankelijke beveiligingsonderzoeken bewijzen constant dat GravityZone de onbetwiste nummer 1 is. Bitdefender levert beveiligingssoftware voor bedrijven waar je blind op kan vertrouwen.

Uitgebreide beveiliging en efficiënt management.
Vanuit één console en één agent kunnen alle beveiliging activiteiten beheert worden. De installatie van de software gebeurt makkelijk en snel remote voor alle gebruikers.

Volledige controle en verhoogde productiviteit.
Met gedetailleerde beveiligingscontroles is het mogelijk om toegang tot websites en applicaties te blokkeren. Op deze manier kan maximale bescherming worden gecreëerd tegen minimale inspanning.

Waarom kiezen voor Bitdefender?
Doordat GravityZone volledig vanuit de cloud draait, is het altijd up-to-date voor de nieuwste bedreigingen. Zelfs wanneer andere oplossingen de bedreiging nog niet herkennen, zal deze wel worden opgepikt door Bitdefender. GravityZone is een oplossing die snel reageert op infecties en ransomware. En zorgt dat u altijd volledige bescherming hebt.

Global Protective Network
Bitdefender heeft het grootste beveiligingsnetwerk ter wereld met maar liefst 500 miljoen machines. De concurrent die het dichts in de buurt komt, heeft zelfs 100 miljoen minder machines.
Dagelijks worden 7 miljard query’s uitgevoerd binnen het Bitdefender Global Protective Network (GPN), zodat geavanceerde algoritmes snel malwarepatronen herkennen.
Zelfs de nieuwste bedreigingen van over de hele wereld zullen al binnen 3 seconden na verschijnen gedetecteerd worden. Ook de reputatie van apps, e-mailbronnen en websites wordt voortdurend bijgehouden en indien noodzakelijk zal er een waarschuwing verzonden worden.

Endpoint Security Tools
De host-computer wordt al tijdens de installatie geanalyseerd door de intelligente GravityZone beveiligingsagent. Hierdoor zal deze al automatisch zo optimaal mogelijk geconfigureerd worden.
Beheerders kunnen eenvoudig beveiligingstools op lokale machines laten uitvoeren. Of er kan (later) worden gekozen voor een nog intensiever gebruik van het Bitdefender Global Protective Network.


Intelligente en gecentraliseerde scanfuncties
Al sinds 2011 is Bitdefender de eerste leverancier van beveiligingssoftware die offloading van scanprocessen ondersteunt naar virtuele beveiligingsappliances. Door het scanproces te centraliseren word de hele omgeving als één geheel beschermd. In plaats van elke fysieke of virtuele machine afzonderlijk te beveiligen.

Proactieve detectietechnologie
Door de proactieve detectietechnologie van GravityZone kunnen zero-day bedreigingen in realtime gedetecteerd worden. Door in een veilige sandbox omgeving de applicatie te analyseren, wordt de applicatie gescand voor deze uitgevoerd mag worden op het besturingssysteem.


Realtime messaging bescherming
De anti-spam technologie van Bitdefender zal nieuwe en onbekende spam meteen detecteren. Om realtime bescherming te kunnen bieden tegen onbekende spam, is het systeem constant bezig grote hoeveelheden spam te analyseren. Hierdoor leert het systeem wat spam is en wat niet.

Deze website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics | ┬ęCopyright 2021 CPC Computers | Website Pyramid-IT