CPC Computers
Remote Monitoring en Management

Wilt u kosten besparen op het beheer van uw werkplekken? Wilt u zich geen zorgen maken over de laatste updates en patches? Heeft u behoefte aan overzicht van al uw hardware, gebruikers en de status van de apparatuur?
CPC Computers draagt zorg voor al het beheer en de monitoring van alle werkplekken en devices met Datto RMM. Hiermee kunnen wij uw ICT infrastructuur proactief monitoren en direct ingrijpen wanneer nodig is. Tevens kunnen we remote ondersteuning bieden aan gebruikers waardoor u meer kosten kunt besparen op on-site ondersteuning.

Wat is RMM (Remote Monitoring en Management)?

RMM staat voor Remote Monitoring en Management. Deze oplossing geeft meer en beter inzicht in het complete IT-netwerk, ook op afstand. Deze set aan tools biedt CPC Computers de mogelijkheid om 24/7 uw omgeving te monitoren en een aantal taken geautomatiseerd uit te laten voeren. Hierbij kunt u denken aan automatische controles op de performance van uw infrastructuur, de controle of de laatste updates zijn geïnstalleerd en u geen onnodige risico’s loopt. Hierdoor besparen wij veel tijd en kunnen wij proactief uw omgeving beheren.

Deze website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics | ┬ęCopyright 2021 CPC Computers | Website Pyramid-IT