CPC Computers
Geen omkijken meer naar uw printers

 

Brother Managed Print Service is voor bedrijven de ideale manier om zakelijk printen te regelen. U betaalt alleen per print, zonder dat u vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Daarnaast kunt u flink besparen op de printkosten en worden inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat uw printers nooit stil komen te staan.

  • Drastisch besparen op printkosten
  • Betalen per print, zonder verplichtingen
  • Inkt of toner worden automatisch geleverd
  • Inclusief onderhoud en service op locatie
  • Maandelijks opzegbaar

 

Brother Managed Print Service in het kort

Brother Managed Print Service is een transparante en effectieve manier om de zakelijke printbehoeften van uw organisatie te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op belangrijke werkzaamheden. U profiteert tevens van zeer lage afdrukkosten.

Via de handige webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen en er zijn tevens diverse mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.


Zo werkt het

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

    1. CPC Computers zal uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.
    2. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers
    3. Tot slot zal CPC Computers u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.

 

Printkosten verlagen

Brother Managed Print Service is de perfecte printoplossing voor zowel kleine als grote bedrijven. Er is standaard geen minimum aantal afdrukken vereist, waardoor u nergens aan vast zit. U betaalt alleen voor de pagina’s die daadwerkelijk worden afgedrukt. Zodoende kunt u de printkosten drastisch verlagen.

 

Altijd inkt en toner in huis

Met Brother Managed Print Service hoeft u nooit bang te zijn dat er geen inkt of toner in huis is. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de laagste printkosten zonder dat u er omkijken naar heeft.

 

Service is geregeld

Service op locatie is standaard inbegrepen in Managed Print Service. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij direct de volgende werkdag (Next Business Day) langs om het probleem verhelpen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics | ┬ęCopyright 2021 CPC Computers | Website Pyramid-IT